Κατασκευή Ιστοσελίδων

webdesign

Σχεδίαση ιστοσελίδων Χανιά

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή της ιστοσελίδας σας  είτε πρόκειται για μικρή επιχείρηση ή μεγάλη εταιρεία. Δημιουργούμε ιστοσελίδες  που προσφέρουν  υψηλή αισθητική , πολύ εύκολη πλοήγηση και υπηρετούν τους στόχους σας.

e-shop

κατασκευη e-shop Χανιά

Χρησιμοποιώντας την  εμπειρία και την τεχνογνωσία μας γύρω από τις online αγορές, δημιουργούμε e-shops που κάνουν την διαφορά.Αν σκέπτεστε να αποκτήσετε ένα e-shop  μην καθυστερείτε… Η πιο κατάλληλη ώρα είναι τώρα!

Βελτιστοποίηση

seo χανιά

Προσαρμόζουμε τον κώδικα της σελίδας με βάση τα πρότυπα μας υποδεικνύει η Google, δημιουργούμε SEO friendly urls, sitemaps για τις σελίδες του site και σας εκπαίδευουμε στη σωστή καταχώρηση των περιεχομένων σας.

Συμβατότητα

φιλικές ιστοσελίδες για κάθε συσκευή

Περισσότερο από το 50% των αναζητήσεων για προϊόντα και υπηρεσίες γίνεται πλέον από κινητές συσκευές. Όλες οι ιστοελίδες που κατασκευάζουμε είναι  «mobile friendly» και εμφανίζονται  σωστά σε κάθε οθόνη και συσκευή έτσι ώστε να μην χάνετε κανένα πελάτη.

WORDPRESS

δημιουργούμε σε wordpress

Σχεδιάζουμε τις περισσότερες  ιστοσελίδες μας ( με τη συγκαταθεσή σας ) σε  Wordpress  γιατί  η εγκατάσταση ,η συντήρηση , η αναβάθμιση και η διαχείρηση είναι πλέον παιχνιδάκι.
Το WordPress  αποτελεί αυτή τη στιγμή  μακράν το δημοφιλέστερο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) στον πλανήτη.

Εκπαίδευση

εκπαίδευση διαχείρησης ιστοσελίδας

Η συνεργασία μας  δεν τελειώνει  με την ολοκλήρωση ενός έργου. Αντιθέτως συνεχίζεται  και ισχυροποιείται  με την  εκπαίδευση σας στη διαχείρηση του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας για να επιτύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.